Feestelijk Nieuwjaarsconcert

PETTEN – InterArt Petten start het nieuwe jaar zondag 3 januari om 15.00 uur met een feestelijk Dixielandconcert van de Westside Jazzband in het Cultureel Centrum aan Plein 1945 in Petten.

De Westside Jazzband bestaat uit muzikaal leider en arrangeur Bob Cluwen op klarinet en sax, Dirk van der Grijn op cornet, Simon Kaper op trombone, Gé Beunder met banjo en gitaar, Wil Schots op piano, Barend Gottmer op stringbas en drummer en zanger Jan Havinga.

De gemiddelde leeftijd van de heren zit boven de nieuwe pensioengrens maar ze spelen nog als jonge honden de dixieland uit de jaren 1910 tot eind jaren 1950. In het repertoire zijn echter ook moderne stukken en Latijns-Amerikaanse ritmes opgenomen.

De band is voortgekomen uit een Zaanse Jazzworkshop en de naam verwijst naar de Westzijde in Zaandam. Sommige bandleden hebben een klassieke scholing gehad en de anderen leerden in de praktijk.

Kaarten zijn voor € 8,- te reserveren door een mail te sturen naar info@interart-petten.nl of telefonisch via de telefoonnummers 0226 – 38 17 09 of 0226 – 38 30 03. Er is gratis parkeergelegenheid nabij de kerk.

 

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):