Energiescans bedrijven succesvol

SCHAGEN – 35 bedrijven in Schagen hebben gebruik gemaakt van gratis energiescans. De scans worden aangeboden door de gemeente Schagen in samenwerking met adviesbureau Klimaatroute en de Provincie Noord-Holland.

400 bedrijven in de gemeente kregen een aanbod voor de gratis energiescans. Op dat aanbod werd door veel bedrijven gereageerd.

Een van de bedrijven die gebruik heeft gemaakt van het energie bespaaradvies van Klimaatroute is Banketbakkerij Bakker & Koster in Schagen.

“Wij zijn al lange tijd bezig met het verduurzamen van ons pand, in het rapport van de energiescan zijn de laatste aandachtspuntjes benoemd”, vertelt eigenaar Johan Koster.

Naast inzicht in besparingsmogelijkheden, bevat het programma minstens een jaar aan kosteloze begeleiding.

Na de positieve reacties op het aanbod van gratis energiescans, biedt de gemeente een aantal extra scans aan. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich aanmelden via aanmelden@klimaatroute.nl.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):