Eetcafé Rondom Gelukkig mag door met snackkar

SCHAGERBRUG – Eetcafé Rondom Gelukkig in Schagerbrug krijgt ondanks het feit dat het standplaatsenbeleid het niet toestaat, tóch een vergunning. 

Het college wrijft eenmalig de hand over het hart omdat vanwege brandschade de uitbaters van eetcafé Rondom Gelukkig tot de heropening niet in staat zijn om gasten te ontvangen. Daarom hebben zij een tijdelijke standplaatsvergunning aangevraagd.  

De vergunning wordt gegeven voor een snackwagen in de Maarten Breetstraat in Sint Maartensbrug voor drie dagen per week: donderdag, vrijdag en zaterdag. De vergunning wordt in eerste instantie verleend voor een half jaar. Met de mogelijkheid om deze te verlengen of te verkorten. Dit is afhankelijk van de heropening van het eetcafé.

Avatar foto
Eugeen Hoekstra is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal, met de specialisaties politiek en zorg. Eugeen schrijft ook geregeld columns en ondervraagt politici in het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
6 antwoorden
 1. Jan
  Jan zegt:

  Ik vraag mij wel eens af hoe er gedacht wordt op het gemeentehuis. Waarom niet gewoon voor de deur bij Rondom Gelukkig.

 2. Liza
  Liza zegt:

  Dat zou niet logisch zijn @gemeenteschagen. Kosten derving voor zowel de uitbaatster van het dorpshuis als de snackbar. Er is toch ruimte in Schagerbrug om de snackwagen te plaatsen? Bv bij de basisschool, notaris of industrieterrein?

 3. Kees Kouwenberg
  Kees Kouwenberg zegt:

  Volgens mij is hier, gezien hetgeen het dorpshuis De Uijtkijk biedt, voor de uitbater van Rondom Gelukkig geen droge boterham te verdienen.

 4. Mathilde
  Mathilde zegt:

  Het zou logischer zijn als de snackwagen in Schagerbrug zou komen te staan, daar zitten toch de klanten van Rondom gelukkig?

 5. Johan
  Johan zegt:

  Als het inderdaad in Sint Maartensbrug is, dan is dit een heel ongelukkige plek om vlak voor het Dorpshuis de Uijtkijk die hetzelfde aanbied een snackkar neer te zetten.

Reacties zijn gesloten.