Eerste fase Noorderlicht bijna klaar (video)

WARMENHUIZEN/TUITJENHORN – De eerste 58 woningen van woningbouwproject Noorderlicht tussen Tuitjenhorn en Warmenhuizen worden dit voorjaar opgeleverd.

Op maandagmiddag mochten burgemeester Marjan van Kampen en wethouder Simco Kruijer samen met de dorpsraden van Tuitjenhorn en Warmenhuizen daarom alvast een kijkje nemen bij de nieuwe woningen. In de eerste fase van Noorderlicht worden 58 woningen opgeleverd, waarvan er 45 voor Oekraïense vluchtelingen zijn. De tweede fase telt 62 woningen en wordt pas in 2025 opgeleverd.

De dorpsraden van Tuitjenhorn en Warmenhuizen waren uitgenodigd om te kijken, omdat ze volgens burgemeester Van Kampen intensief hebben meegedacht en meegewerkt aan het woningbouwproject. Alle Oekraïense vluchtelingen komen in de eerste fase te wonen. Van Kampen ziet geen problemen ontstaan. “Ik zie het bij de noodwoningen bij De Ark goed gaan. Ik verwacht daarom dat het hier ook goed komt.”

 

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):