Droom komt uit voor HV Niedorp

Gepland Sport

NIEUWE NIEDORP – De droom van HV Niedorp om vier nieuwe beachhandbalvelden neer te leggen op de oude tennisbaan van NTC Niedorp is uitgekomen.

“We willen iedereen bedanken die ons heeft geholpen met het realiseren van deze droom. Met deze nieuwe velden kunnen we als vereniging blijven groeien”, laat Sonja Spaansen namens HV Niedorp weten.

Om de komst van de nieuwe velden te vieren pakt de vereniging op 9 september groots uit. De hele middag worden er op de nieuwe velden verschillende wedstrijden gespeeld. Om 14.00 uur beginnen de wedstrijden voor de jeugdleden. Later op de dag spelen de heren b van Hiekka Hauska Beach Handball tegen de heren b van HV Niedorp en om de middag compleet te maken speelt het Team NL dames u17 tegen de dames 1 van HV Niedorp.

De toekomst voor HV Niedorp ziet er rooskleurig uit. “We hopen volgend jaar een NK kwalificatietoernooi te kunnen organiseren, daarnaast zijn we bezig met het samenstellen van een beachcommissie”, zegt Spaansen.

Eerder dit jaar nam Noordkop Centraal een kijkje op de oude tennisbaan van NTC Niedorp.

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):