DRONKEN MAN OVERLEDEN

Vrijdagmorgen vroeg is een 70-jarige inwoner van Dirkshorn in het ziekenhuis te Alkmaar overleden.

In de nacht van donderdag op vrijdag werd de politie verschillende malen met de man geconfronteerd. Rond middernacht werd hij aangetroffen voor een horecabedrijf op de Markt in Schagen. De man verkeerde onder invloed van alcohol. Omdat hij kennelijk niet in staat was om op eigen gelegenheid naar huis te gaan is hij door de politie naar zijn woning in Dirkshorn gebracht.

Een uur later kwam een melding binnen bij de politie dat een man op de rijbaan van de Dorpsstraat in Dirkshorn lag. Het bleek om dezelfde man te gaan. Hij klaagde over hevige pijn in zijn schouder. Met een ambulance is de man overgebracht naar het ziekenhuis in Alkmaar.

Ruim 4 uur later werd opnieuw gemeld dat de man op de rijbaan van Dorpsstraat in Dirkshorn lag. Hij bleek, na behandeling in het ziekenhuis, met een taxi naar huis te zijn gebracht.

De man was slecht aanspreekbaar en voelde koud aan. Vermoedelijk had hij al enig tijd op straat gelegen.

Een ter plaatse gekomen arts achtte de toestand van het slachtoffer dermate ernstig (onderkoeling) dat hij met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis in Alkmaar. Omstreeks 9.00 uur meldde het ziekenhuis dat de man was overleden.

Er wordt een onderzoek ingesteld naar de doodsoorzaak.


Publicatiedatum: 23 februari 2001
Categorie: Archief
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: