Drie nieuwe Nederlanders in Schagen

SCHAGEN – Op Nationale Naturalisatiedag, donderdag 15 december, zijn drie inwoners van de gemeente Schagen Nederlander geworden.

Ook andere ‘nieuwe’ Nederlanders die de afgelopen maanden hun Koninklijk Besluit hebben ontvangen, waren hierbij aanwezig. Het ging in totaal om 10 mannen en 11 vrouwen.

De naturalisatieceremonie werd uitgevoerd door burgemeester Marjan van Kampen en medewerkers van Burgerzaken.

De ceremonie is verplicht en bedoeld als een bevestiging dat de nieuwe staatsburger alle rechten en plichten krijgt en aanneemt die aan het Nederlanderschap zijn verbonden.

(Foto: aangeleverd)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
5 antwoorden
 1. Peter Scholte
  Peter Scholte zegt:

  Wacht maar totdat het volgens jou welkome gespuis jouw dochter s’avonds tegen komt !
  En zeg niet dat het onzin is het is mijn dochter al 2 x overkomen. 1 x in de trein lasig gevallen door een kansparel en 1 x naast het regius college door 2 gebruinde types.
  Met dank aan mensen zoals jij Linkse Rakker.
  Mijn dochter gaat nu noodgedwongen met een taser over straat stuk onbenul !

  • Linkse Rakker
   Linkse Rakker zegt:

   Ze hebben hun paspoort nog maar net ontvangen en de eerste boze witte man heeft al commentaar. Wees geen Jac.

    • Joost Busse
     Joost Busse zegt:

     De politie heeft een signalement van de verdachten afgegeven. De twee verdachten in de trein: „Allebei een lichtgetint uiterlijk. Zij droegen allebei een zwarte jas, een joggingbroek en sneakers.” De twee verdachten die op Den Haag CS de andere twee verdachten vergezelden: „Allebei een lichtgetint uiterlijk, normaal postuur en rond de 1.80 meter lang. Beide mannen droegen een capuchon over hun hoofd: een witte en een zwart/donkergrijze

     Huppatee weer iemand mishandeld omdat hij Homo is.

     Links schaft das wieder!!

Reacties zijn gesloten.