Dorpsraad Petten blijft met vragen zitten

PETTEN – De dorpsraad van Petten stuurde twee weken geleden een brief naar de gemeente Schagen, omdat ze vinden dat ze amper worden meegenomen in de besluiten over de tijdelijke noodopvang van asielzoekers in het kustdorp.

Verslaggever Jordy Kuys ging langs bij burgemeester Marjan van Kampen om vragen te stellen over de brief van de dorpsraad.

In de brief stonden veel vragen over de overname door het COA, de schaal en duur van de opvang, de veiligheid in het algemeen, maar ook een verwijt van gebrek aan communicatie van de gemeente Schagen.

Jaap Martin, voorzitter van de dorpsraad in Petten, bekeek de reactie van de burgemeester en concludeerde dat hij niet veel wijzer werd van de antwoorden van Van Kampen.

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
4 antwoorden
 1. Joost Busse
  Joost Busse zegt:

  Van Kampen is een kartelmarionette
  Een leeg persoon, geen empatisch vermogen, belust op macht.
  Thuis heeft ze waarschijnlijk niets te vertellen.

  Tijd om op te stappen Marian

  Beantwoorden
 2. Gerard
  Gerard zegt:

  Dorpsraad doe er alles aan om het tegen te houden aub.
  Wellicht helpt het om een enquête onder de inwoners van Petten te houden om te laten zien dat er geen draagvlak is voor zo’n lange periode.
  Dit stopt anders nooit meer!!

  Beantwoorden
 3. AH
  AH zegt:

  deze Marjan van Kampen is er niet voor haar inwoners en heeft teveel bevoegdheden naar zich toe bedeeld en kan derhalve geen besluiten meer nemen die politiek neutraal zijn vandaar dat zij inhoudelijk helemaal geen antwoorden wil geven ze draagt te veel petten i.p.v. dat zij het dorp Petten eens gaat helpen en vragen beantwoord een Dorp dat haar van de nodige inkomsten voorziet waar zij mooi weer van speelt .
  Valt me nog mee dat ze nog wil praten met Verslaggever Jordy Kuys wat ik mis zijn de antwoorden gegeven door van Kampen

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: