DOKO slachtoffer verbouwing Multitreffer

‘T ZAND – Tafeltennisvereniging Doko lijkt de dupe te worden van de eigendomsoverdracht van de Multitreffer. 

De Multitreffer wordt eigenaar van de accommodatie als gevolg van de verbouwing van de sporthal in ’t Zand. De Multitreffer is daarmee verantwoordelijk voor de verhuur van ruimte in de sportzaal.

Doko heeft in het verleden de bestuurskamer in de sporthal omgebouwd tot een eigen kantine. De toenmalige beheerder heeft dit oogluikend toegestaan waardoor een gedoogsituatie is ontstaan. Dit geeft echter geen rechten in de nieuwe situatie.

Doko heeft aangegeven dat zij de eigen kantine wil behouden. In de verbouwingsplannen vindt de tafeltennisvereniging dit echter niet meer terug.

De gemeente zegt dat de tafeltennisvereniging bij de Multitreffer moet zijn om een gezamenlijke oplossing te bedenken. De gemeente ziet voor zichzelf geen rol in deze kwestie.

Avatar foto
Eugeen Hoekstra is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal, met de specialisaties politiek en zorg. Eugeen schrijft ook geregeld columns en ondervraagt politici in het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):