Docent Inge omarmt levensmotto Pippi Langkous

SCHAGEN – Als het aan Inge Zwaan uit Hippolytushoef ligt, omringt ze zich zoveel mogelijk met dieren. Daarom voelt ze zich als een vis in het water als docent Dier op Vonk, voorheen het Clusius College in Schagen.

Ze droomde er ooit van om dierenarts te worden. Maar de studie gaf toch niet de voldoening die ze zocht. Die vond ze uiteindelijk wel in het onderwijs. Dat vertelt Inge in de podcast ‘Voor de Klas’ op Noordkop Centraal.

Inge is een bezig bijtje. Haar zoontje is bijna 2 jaar, ze is in verwachting van haar tweede, staat vol energie voor de klas en volgt een coachingsopleiding. Haar levensmotto? Met een grote lach op haar gezicht zegt Inge: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”

In de podcast ‘Voor de Klas’ gaat Sanne de Weger elke week in gesprek met iemand uit het onderwijs. De podcast is te beluisteren via de website van Noordkop Centraal en via streamingsdiensten Spotify en Youtube Podcast.

Avatar foto
Onder 'Redactie Noordkop Centraal' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan redactie@noordkopcentraal.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0224-218218. Het bezoekadres is Piet Ottstraat 3, 1741 NW, Schagen. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):