Dirkshorn wint eenvoudig

DIRKSHORN – Dirkshorn heeft de titelaspiraties zondag weer gevoed. De ploeg van Michel van der Wardt had geen kind aan laagvlieger Nieuwe Niedorp: 5-0.

De thuisploeg kwam snel op voorsprong na een fout van de keeper van Nieuwe Niedorp: Stef Elting scoorde zijn eerste doelpunt in het shirt van Dirkshorn, 1-0.

Nick Smit rondde daarna een prima aanval af voor de 2-0. “Nieuwe Niedorp kreeg wel wat kansjes, maar Rick Elting wist zijn doel schoon te houden”, vertelt trainer Van der Wardt.

Vlak voor rust werd Mike Krijthe door Mike van der Hoek de diepte ingestuurd en één-op-één met de Niedorper goalie bleef Krijthe rustig: 3-0.

Na de pauze was het eenrichtingsverkeer richting het Niedorper doel. Wout Naber scoorde van afstand 4-0 en vanaf elf meter was Kamiel Hoogland goed voor de eindstand: 5-0.

Bij Dirkshorn maakte Max Kuiper zijn competitiedebuut.

 

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):