Derde seizoen ‘Zien wat je bekijkt’ van start

SCHAGEN – Vanaf maandag 13 september gaan beeldend kunstenaar Rutger Jan Bredewold en videoprogrammamaker Joop Luten beginnen aan hun derde seizoen van de kunstserie ‘Zien wat je bekijkt’.

Er staan de komende weken opnamen gepland van kunst gemaakt door Siem Wardenaar, Marcel Timmers, Peter de Rijke en Caspar Slijpen.

“We hebben al veel beelden in de gemeente Schagen besproken in de twee eerdere seizoenen” laat Rutger Jan weten. Daarom zullen er wat meer schilderijen besproken gaan worden die in het gemeentehuis, Regius College Schagen en galerie ’t Filiaal hangen.

“Elbert Volkers, PvdA raadslid in Hollands Kroon, heeft ons laten weten dat hij het leuk zou vinden als de serie ook aandacht aan kunst in de openbare ruimte van Hollands Kroon zou besteden. We gaan in overleg met hem over wat mogelijk is”, merkt Joop Luten op.

Joop Luten is als vrijwilliger actief voor de redactie van Noordkop Centraal. Joop maakt veel nieuwsvideo's en richt zich daarnaast op politiek en cultuur. Samen met Rutger Jan Bredewold maakt hij de kunstserie 'Zien wat je bekijkt' voor Noordkop Centraal TV.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: