Derde Helft van Ouderenfonds ook in Den Helder

DEN HELDER – Den Helder gaat meedoen aan De Derde Helft, een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds.

De bedoeling is dat sportkantines plekken worden waar 55-plussers elkaar wekelijks kunnen ontmoeten en mee kunnen doen aan allerhande activiteiten.

Op woensdag 15 september is er een informatieavond voor verenigingen en organisaties. Die duurt van zeven tot acht uur en wordt gehouden in de kantine van JVC aan de Wethouder W. de Boerstraat. Aanmelden hoeft niet. Er wordt uitgelegd hoe er mee kan worden gedaan aan De Derde Helft bij JVC en er kunnen ideeën worden gespuid.

Er wordt bijvoorbeeld gedacht aan jeu de boules, biljarten en wandelen.

Het is de bedoeling dat binnen de club dan een ouderencommissie wordt gevormd die de ochtenden daarna blijft draaien. Veel activiteiten zal gratis zijn.

Avatar foto
Eugeen Hoekstra is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal, met de specialisaties politiek en zorg. Eugeen schrijft ook geregeld columns en ondervraagt politici in het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Ria
    Ria zegt:

    Kan er niet wat anders gedaan worden. Jeu de boules biljarten en wandelen is nou niet echt waar ik warm voor loop. Vind het wat oudbollig.

Reacties zijn gesloten.