Deel drie podcast Tanja Groen online

SCHAGEN – De derde aflevering van de 4-delige podcastserie ‘Tanja Groen: al 28 jaar onzekerheid’ is vanaf vandaag te beluisteren op Spotify. 

In deze serie praat verslaggeefster Jesler Bos met naasten van Tanja Groen uit Schagen over haar vermissing en de nasleep ervan. 

In de derde aflevering ‘Altijd Op Zoek’ komt ook Vermist-presentator Jaap Jongbloed aan het woord. Hij vertelt onder andere over het belang van de media bij een langdurige vermissing. 

Aankomende zondag wordt de derde aflevering van van de podcastserie om 18.00 uur ook op Noordkop Centraal Radio uitgezonden. 

Op dinsdag 11 januari volgt de vierde en laatste aflevering van de reeks op Spotify. Daarin spreekt Jesler met Kelly, de de dochter van Peter R. de Vries.  Zij is de huidige voorzitter van Stichting de Gouden Tip. De stichting die geld inzamelde voor de goudentipgever in de zoektocht naar Tanja. 

 

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Bas Burlage was tot en met augustus 2022 actief op de redactie van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):