‘De Luwe Stek’ begrijpt zorgen recreanten

WAARLAND – Vakantierijk Waarland (voorheen De Luwe Stek) begrijpt de bezorgdheid die de recreanten hebben over de toekomst van het park en daarom gaan ze een informatieve bijeenkomst organiseren voor de parkgasten. De Luwe Stek kreeg namelijk op 1 november 2023 een nieuwe eigenaar.

De huidige parkgasten kwamen dinsdagavond met een vlammend betoog naar de gemeenteraad. De recreanten willen weten hoe de gemeente aankijkt tegen de ontwikkeling. Ze maken zich grote zorgen over het verlies van hun toekomst op het park.

Vakantierijk Waarland laat weten niet de intentie te hebben om gasten te zien vertrekken. “Wij zijn geen onderdeel van een groot concern en onze aanpak blijft persoonlijk en betrokken.” Vakantierijk Waarland wil wel aanpassingen doen op het park. “We hebben een vergunning aangevraagd voor een nieuw hoofdgebouw. Daarin hebben wij de mogelijke toevoeging van een binnenzwembad of, indien niet haalbaar, een buitenzwembad.”

Om de parkgasten mee te nemen op de hoogte te brengen van alle ontwikkelingen wordt binnenkort een bijeenkomst georganiseerd. “Deze avond staat in het teken van samenzijn en vooruitkijken. Met trots zullen wij de nieuwste plannen en duidelijke tekeningen van ons park presenteren, inclusief het nieuwe hoofdgebouw.”

Vakantierijk Waarland gaf in een reactie aan dat de nieuwe eigenaar van het park niet dezelfde eigenaar is als de eigenaar van TopParken en Vakantiepark Woeste Hoeve te Beekbergen. “Ons bedrijf is een familieonderneming en wij zijn de trotse eigenaren van Van Lambalgen Speciaal Transport en Vakantiepark De Rimboe & Woeste Hoogte te Hoenderloo.”

Zie ook: Recreanten Luwe Stek in protest

 

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
2 antwoorden
  1. Klaas
    Klaas zegt:

    De nieuwe eigenaren hebben totaal geen empathie het is slikken of stikken. Je mag een nieuwe plek uitzoeken op een achter gelegen veld. En wil je dat niet, dan ga je maar weg. Je caravan buiten het park te koop zetten is dan de enige optie die deze familie je aanbied.
    Waarland heeft al een prachtig zwembad. Gezien de CO.2 uitstoot is een nieuw zwembad zowel binnen als buiten echt niet nodig .

Reacties zijn gesloten.