De laatste ronde…

De amateurvoetballers in de wijde regio staan voor de laatste (reguliere) ronde van de competitie 2021/2022. De meeste teams gaan na deze speeldag de zomer in. Een aantal overige teams moet/mag nog opdraven voor de nacompetitie om respectievelijk klassenbehoud dan wel promotie.

Er zit dus een hoop spanning op de duels die veelal maandag tweede pinksterdag worden gespeeld.

In de vierde klasse zaterdag speelt Wieringermeer  op 4 juni thuis tegen Alcmaria Victrix. In de spotlights staat Ko Kempeneers, hij stopt met voetballen. De laatste prestatieve zaterdagwedstrijd van Schagen United gaat op Groenoord tegen De Foresters.

In de top van de tweede klasse A zondag spelen nog drie teams om de titel, Vitesse’22, HSV en VIOS. HSV speelt uit bij FC Den Helder, Vitesse’22 moet naar Spirit’30 en VIOS ontvangt op De Doorbraak KFC.

In 3A gaat DWOW op bezoek bij Always Forward, speelt Con Zelo uit bij De Blokkers en moet Winkel naar VVW. In 3B gaat Hollandia T voor z’n laatste kans naar KSV in ’t Kruis.

In 4A jaagt het Dirkshorn van Michel van der Wardt op winst tegen Flevo, staan op de Leeuwenkuil in ’t Zand Geel Zwart en Schagen United tegenover elkaar en gaat Sint Boys naar Oosterend. Vesdo en VZV treffen elkaar in Schagerbrug.

Petten sluit in 5A het seizoen af in Graftdijk. Kaagvogels is gastheer van ZDH en Nieuwe Niedorp treft Wiron. Wieringerwaard ontvangt WBSV en Oudesluis treedt in Heerhugowaard aan tegen WMC. Callantsoog sluit deze voetbaljaargang af bij kampioen Zeemacht.

 

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: