De Bank met wethouder Simco Kruijer

SCHAGEN – Wethouder Simco Kruijer is komende zondag te gast in het TV programma De Bank bij Noordkop Centraal TV.

We zijn halverwege de periode tot de raadsverkiezingen. Hoe zijn de ervaringen van de wethouder tot nu toe? Het is niet altijd rozengeur en maneschijn vertelt hij openhartig tegen presentator Eugeen Hoekstra.

Kruijer heeft naast wonen en ruimtelijke ordening ook economische zaken in zijn portefeuille. Hoekstra praat met hem over de nijpende vraag van ondernemers naar kavels om te kunnen uitbreiden. Ook Lagedijk blijft niet onbesproken nu het college het ontwerpbestemmingsplan plotseling heeft ingetrokken. Moet toch pijnlijk zijn voor de wethouder?

Kruijer praat ook over de bereikbaarheid van onze regio. Op het lijstje staan de vast oeververbinding over het Noordhollandsch Kanaal en een goede oost-west verbinding.  Gaan we dit nog beleven binnen afzienbare tijd?

Uiteraard passeren ook onderwerpen als Muggenburg-Zuid waar ruim 700 woningen gebouwd zullen worden. Komt de bouwverkeersweg er nu echt?  En klopt het dat in Schagen-Oost een bos komt?

De Bank wordt uitgezonden op zondag op de oneven uren. Woensdag is de herhaling.

Avatar foto
Onder 'Redactie Noordkop Centraal' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan redactie@noordkopcentraal.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0224-218218. Het bezoekadres is Piet Ottstraat 3, 1741 NW, Schagen. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):