De Bank met Mirjam van Musscher

SCHAGEN – In het TV-programma De Bank is komende zondag Mirjam van Musscher, gemeenteraadslid voor de PvdA in Schagen, te gast. 

Mirjam komt uit een rood nest en dus is het niet zo verwonderlijk dat ze voor de PvdA actief is. Maar kent ze het socialistisch strijdlied Morgenrood nog wel van vroeger?

Mirjam was al politiek actief in de voormalige gemeente Harenkarspel. Nu zit ze in de raad van de fusiegemeente Schagen. Zijn er verschillen? 

Ze vertelt over haar jeugd, de verhuizing naar Tuitjenhorn en over het reclamewerk dat ze heeft gedaan. Ook verhuurt ze vakantiehuizen. Waar is dat? En wat ze vindt van het permanent wonen op vakantieparken in Schagen? Goed idee?

Haar belangstelling gaat vooral naar wonen. Is ze tevreden met de woningbouwplannen in Schagen? Ook laat ze zich uit over woningbouw in Muggenburg-Zuid en plaatst ze er vraagtekens bij. Waarom doet ze dit?

Eugeen Hoekstra presenteert het programma. De Bank is te zien op zondag op de oneven uren en woensdag is er een herhaling.

Avatar foto
Eugeen Hoekstra is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal, met de specialisaties politiek en zorg. Eugeen schrijft ook geregeld columns en ondervraagt politici in het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):