Culturele broeikas in Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF – Artiest en producer Dina uit Hippolytushoef gaat vanuit haar eigen kas regelmatig optredens van muzikanten live streamen. 

De première staat op zaterdag 22 januari met een optreden van haarzelf, met als toepasselijke titel DINA. 

Zangeres Dina woont sinds kort op het voormalige eiland Wieringen. Samen met haar partner heeft ze de afgelopen tijd hard gewerkt aan een broeikas in haar achtertuin. Ze heeft de live streaming professioneel opgezet. 

Vier GoPro camera’s verzorgen het beeld en professionele audioapparatuur zorgen ervoor dat men thuis van een hoge geluidskwaliteit kan genieten. 

Ze schrijft zelf haar liedjes en speelt gitaar. “Het schrijven van een liedje is een magisch proces” legt Dina uit. “De eerste keer dat je gaat repeteren met je muzikanten worden er nieuwe elementen toegevoegd. Ook dat is weer magisch moment. Bij het optreden komt alles tezamen.” 

‘De Kas’ gaat een thuis bieden aan artiesten, muzikanten, sprekers, schrijvers en dichters. Eens in de twee weken organiseert Dina een live concert vanuit ‘De Kas’, die live gestreamd worden via internet. 

Tickets voor het bijwonen zijn te verkrijgen via www.dinamusic.nl/dekas

(Video: Joop Luten)

Avatar foto
Joop Luten was enkele jaren als vrijwilliger actief voor de redactie van Noordkop Centraal. Joop maakte nieuwsvideo's en richtte zich daarnaast op politiek en cultuur. Samen met Rutger Jan Bredewold maakte hij de kunstserie 'Zien wat je bekijkt' voor Noordkop Centraal TV.Reageer op dit artikel
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: