Coronapaspoort nodig als je naar toilet wil

SCHAGEN – Voor toiletbezoek moet je een coronapaspoort laten zien. Minister de Jonge kwam de Tweede Kamer tegemoet door niet langer te eisen dat je voor een bezoek aan een terras ook het coronapaspoort moet laten zien. Maar moet je naar het toilet dan is het wel weer verplicht. 

De Tweede Kamer wilde dat de Jonge terrassen zou  vrijwaren van het coronapaspoort en daar geeft de minister nu gehoor aan. Afgelopen week ging een ruime meerderheid van de Tweede Kamer akkoord met de nieuwe coronamaatregelen die tot eind oktober zullen duren.

Begin november zullen premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge wederom een persconferentie geven waarin dan mogelijk wordt bekend gemaakt dat het coronapaspoort niet langer nodig is en ook de andere maatregelen zullen worden opgeschort.

Eugeen Hoekstra is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal, met de specialisaties politiek en zorg. Eugeen schrijft ook geregeld columns en ondervraagt politici in het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
2 antwoorden
  1. steve harris
    steve harris zegt:

    Ik ben erg benieuwd waar die laatst op gebaseerd is en of waar die info vandaan komt. het is een zeer interessante uitspraak. kan alleen maar hopen dat het waar is.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: