Con Zelo op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

WAARLAND – Voetbalclub Con Zelo uit Waarland is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen.

Na afloop van seizoen 2021-2022 zal Ivo Rohling afscheid nemen als hoofdtrainer van Con Zelo. Na twee seizoenen heeft hij te kennen gegeven niet bij de Waarlanders verder te gaan.

De club uit Waarland was net voor de coronapandemie naar de derde klasse gepromoveerd toen Rohling overkwam van Vios-W. Het Seizoen begon slecht en kon niet worden afgemaakt door de corona. 

Nu ook dit seizoen voor een groot gedeelte door corona wordt beheerst, twijfelt Rohling openlijk aan zijn motivatie voor het hoofdtrainerschap. 

Naast deze functie heeft hij een drukke baan als rijschoolhouder en ook daar heeft de epidemie zijn weerslag. Daarom heeft hij het bestuur van Con Zelo laten weten dat hij er na dit seizoen een punt achter zet.

Con Zelo gaat dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en voert momenteel gesprekken maar staat ook open voor andere kandidaten. 

Con Zelo heeft dit seizoen een goede seizoensstart met een verdienstelijke negende plaats op de ranglijst in de derde klasse.

(Foto: www.voetbal.conzelo.tv)

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: