College Hollands Kroon steunt oproep versoepelen

HOLLANDS KROON – Het college van de gemeente Hollands Kroon steunt de oproep van veel sectoren om de coronamaatregelen te versoepelen. 

Het college steunt een motie hierover die donderdag is vastgesteld tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. 

“Zeker op het platteland is het goed mogelijk het winkelbezoek zo te organiseren, dat het aantal contactmomenten wordt geminimaliseerd”, meldt wethouder Theo Meskers. 

Wat betreft de sportscholen meldt wethouder Mary van Gent dat het voor de gezondheid van de inwoners van groot belang is dat ze kunnen sporten. “Ik kijk graag samen met sportverenigingen en -ondernemers hoe we dit veilig kunnen organiseren in Hollands Kroon”, zegt Van Gent. 

“Hopelijk kunnen we ook voor de horeca een vorm vinden om bedrijven zo snel mogelijk op een veilige manier te heropenen. De gemeente Hollands Kroon denkt daar graag actief over mee”, besluit burgemeester Rian van Dam.

Update:

Ook de gemeenten Schagen en Den Helder ondersteunen de motie.

Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Mail naar redactie@noordkopcentraal.nl.Reageer op dit artikel
1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef hier jouw reactie: