Cheque van € 2250,- voor Folklore (video)

SCHAGEN – De jaarlijkse amaryllisbollenactie van de Rotary Schagen heeft € 2250.- opgeleverd voor de Westfriese Folklore in Schagen.

De cheque werd donderdagmiddag in de wagenloods van Museumboerderij Vreeburg uitgereikt door de voorzitter van Rotary Schagen, Hajo Solkesz. Rienk Mud, voorzitter van de Westfriese Folklore, is ontzettend blij met de donatie. “We hebben twee nieuwe dakramen laten maken op de kledingzolder. Het bedrag dat we hebben ontvangen helpt daar enorm bij.”

Naast de Westfriese Folklore deelde de Rotary Schagen woensdag ook cheques uit aan het Max Plazier huis in Schagerbrug en het inloophuis in Burgerbrug. Het Max Plazier huis kreeg een cheque van € 2000,-  en van dat geld gaan ze een sta-op stoel halen. Het inloophuis in Burgerbrug kreeg een cheque van € 750, -. Zij gaan het geld gebruiken om nog meer workshops en (professionele) lezingen te kunnen geven aan mensen die geraakt zijn door kanker of hun naasten.

 

 

 

 

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):