Carnavallers in Tuitjenhorn verrast (video)

TUITJENHORN – Jong en oud uit Tuitjenhorn trok vrijdagmiddag hun mooiste en gekste kostuum aan om carnaval te vieren met carnavalsvereniging de Bazzeroeters in dorpshuis Ahoj. Het hoogtepunt van de middag waren de vier ‘Masked Singers’.  

De docenten van basisschool Sint Barbara: Joost, Jorien, Jessica en Coen hadden zich verkleed als de eenden Kwik, Kwek, Kwak en Lizzy. Na een aantal vragen van Prins en Prinses carnaval vond de grote onthulling plaats. De kinderen juichten toen ze zagen dat hun meesters en juffen als eenden verkleed waren.

Naast de ‘Masked Singers’ konden kinderen geschminkt worden en op de foto gaan. Ook was er een prijs voor de best verklede persoon. Voor het eerst in Tuitjenhorn werd er ook een prins en prinses carnaval uitgeroepen van CV de Bazzeroeters. De 9-jarige Tjerk Tiebie werd Prins Carnaval en de 8-jarige Elin Bruin werd de prinses. Joke Beemsterboer liet namens de organisatie weten dat het een geslaagde feestelijke middag was in Ahoj.

 

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):