Buurtonderzoek Reigershof levert niets op

SCHAGEN – Het buurtonderzoek dat de politie heeft uitgevoerd naar aanleiding van een schietincident bij een woning aan de Reigershof in Schagen heeft niets opgeleverd. Dat meldt een woordvoerder van de politie. 

Op zaterdagmiddag klonken aan de Reigershof twee knallen en glasgerinkel. Bij een woning in de bewuste straat bleek op de voorgevel geschoten te zijn, waarbij een ruit kapot is gegaan. Er is vermoedelijk geschoten met een luchtbuks. Niemand raakte gewond.

De politie is nog bezig met verder onderzoek. De politie roept mensen uit de buurt van Reigershof op om zo veel mogelijk informatie te delen. Informatie of beelden kunnen gedeeld worden via Politie.nl ,0900-8844 of via 2023-248497.

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
2 antwoorden
  1. Jac
    Jac zegt:

    Vermoedelijk een luchtbuks, zijn er kogeltjes gevonden?
    Het kan net zo goed met een balletjespistool, een katapult of een pvc pijp met een ballon eraan met stalen kogeltjes uit een lager gebeurt zijn.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: