Burendag Noord-Holland ook in Schagen

SCHAGEN – Dat er in Noord-Holland veel behoefte is aan verbondenheid in buurten, blijkt uit het aantal aanmeldingen voor Burendag dit jaar. Burendag is dit jaar op zaterdag 23 september en met 944 activiteiten in de provincie stevent deze editie af op een dag vol verbinding tussen buurtgenoten. 

Voor de Burendag is de laatste jaren veel animo, zo vertelt Sandra Jetten, directeur Oranje Fonds.  Dit jaar doen ruim 8000 buurten mee. Op deze manier kunnen wij bijdragen aan verbinding tussen buurtgenoten. Burendag is heel belangrijk want het is meer dan een gezellige dag met je buren.

In de gemeente Schagen zijn 28 initiatieven voor Burendag, waarvan 11 in de stad Schagen.

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Annie Loose .
    Annie Loose . zegt:

    Ja en de Miede ook hoor .Zijn er al helemaal klaar voor .Van 10,00 Tot 18,30 .En alles al versierd .En ook viering 25 jarig bestaan van Weideveld…

Reacties zijn gesloten.