Bomvolle Pinksterjaarmarkt in Petten

PETTEN – De Pinksterjaarmarkt in Petten mocht zich verheugen in waanzinnig veel mensen.

Al voor de start om 11.00 uur stonden langs de Westerduinweg richting Petten al heel veel auto’s geparkeerd. Ook de straten in Petten stonden bomvol met auto’s waarschijnlijk mede door het prachtige weer.

Om een terrasje te bezoeken moest je puur geluk hebben, wat voor de meeste mensen niet was weggelegd. In de straten in het centrum stonden ruim honderd kramen en voor de kleintjes was er een draaimolen .

Natuurlijk stonden ook de bedriegertjes aan, waarin de kinderen met veel plezier heen en weer renden om niet nat te worden. Ook aan de inwendige mens was gedacht met een frietkraam,  een kraam met churros en ook de Vietnamese loempiaatjes ontbraken niet.

(Foto’s Kitty Mertz)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):