Bomvolle oordeelsvormende raadsvergadering

Gepland Politiek

SCHAGEN – De gemeenteraad van Schagen houdt dinsdag 11 juni een oordeelsvormende raadsvergadering met een bomvolle agenda. 

De raad bespreekt onder andere de Omgevingsvisie Stad Schagen 2040, de Verordening toeristenbelasting 2025 en de realisatie van een doorfietsroute.

Ook het opheffen van basisschool de Zandhope en een onderzoek van de gemeentelijke rekenkamer Schagen naar klachtenafhandeling worden besproken.

Verder gaat de raad in debat over vragen van D66 over de brandveiligheid van de appartementen voor arbeidsmigranten op De Lus. De PvdA wil met de raad in debat over het Beleidsplan Kunst en Cultuur, dat is opgesteld vanuit de sector, en over het CPO Bogtmanweg Tuitjenhorn.

De vergadering is rechtstreeks te volgen via de website van de gemeenteraad van Schagen. Daar is ook de volledige agenda met alle achterliggende stukken te vinden.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
 1. AH
  AH zegt:

  Daarbij speelt ook dat het leerlingenaantal van de Zandhope al meerdere jaren onder de
  gemeentelijke opheffingsnorm van < 62 leerlingen zit. Hetgeen leidt tot risico’s voor de
  kwaliteit van het onderwijs op de lange termijn.
  Met andere woorden Surplus is jaren lang de hand boven het hoofd gehouden en had al jaren lang geen bestaansrecht dus conclusie falend beleid van gemeente Schagen

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):