Boek Wagendorp over Amerikaanse Burgeroorlog

SCHAGEN – Schrijver Bert Wagendorp gaat op vrijdag 1 september in gesprek met Kitty Mertz van Noordkop Centraal over zijn nieuwste boek “Kalle”, het vervolg op zijn historische roman “Phoenix”. Het boek speelt ten tijde van de Amerikaanse Burgeroorlog.

In een vraaggesprek met Kitty Mertz zal Bert Wagendorp verder ingaan op het verhaal van Abel Sikkink. De Amerikaanse Burgeroorlog is inmiddels losgebarsten. Abel trekt samen met zijn vriend Kalle door het westen van Amerika om de gruwelen van het front vast te leggen in foto’s en krantenartikelen. Ondertussen probeert Abel nog steeds achter de waarheid te komen van de ramp met het schip Phoenix en het lot van zijn broer Antonie. Bert Wagendorp neemt de lezer mee in een wervelend verhaal van een journalist in de negentiende eeuw tegen de achtergrond van een verscheurd Amerika in 1861 en de glamour van de New Yorkse theaterwereld.

De boekverkopers van Boekhandel Plukker vinden Bert Wagendorp een genot om te lezen en bestempelen hem als een van hun favoriete auteurs.

Voor meer informatie Boekhandelplukker.nl

Reserveren voor het interview met Bert Wagendorp 1 september 19:30 kan via info@boekhandelplukker.nl, of aan de kassa. Kaartjes à 10 euro inclusief consumptie verkrijgbaar in de boekhandel.

Lezingen worden gehouden in het CultuurCafé van Boekhandel Plukker. Reserveringen dienen drie dagen van tevoren te worden opgehaald en betaald.

 

 

Avatar foto
Richard de Graaf is als weekendredacteur actief voor Noordkop Centraal en Regio Noordkop.Reageer op dit artikel