Bijeenkomst Recreatiepark Corfwater gaat online

PETTEN – Vanwege de coronamaatregelen wordt de informatiebijeenkomst voor inwoners van Petten  op donderdag 18 november over recreatiepark Corfwater niet fysiek maar online gehouden.

Donderdagavond 18 november om 19.30 uur kunnen inwoners van Petten en geïnteresseerden een online presentatie volgen met betrekking tot de ontwikkelingen rond Camping en Hotel Corfwater.

Tijdens deze avond krijgt men een blik in de toekomst van Petten in het jaar 2025 en kan men aansluitend via een chatfunctie vragen stellen. Naast de initiatiefnemers zijn vanuit de gemeente Schagen specialisten aanwezig om specifieke vragen te beantwoorden.

De informatieavond gaat over het bestemmingsplan Recreatiepark Corfwater, dat op dit moment ter visie ligt en het bestemmingsplan Hotel Corfwater. Dat kan elk moment ter visie worden gelegd. Bewoners krijgen de mogelijkheid om vragen te stellen en nadere informatie te verkrijgen.

Na afloop zal de organisatie de video online plaatsen zodat men de presentatie later kan terugkijken. Ook wordt er via de website www.petten2025.nl de mogelijkheid geboden om vragen in te dienen.

De online presentatie start om 19:30 uur en is te bekijken via  www.youtube.com/watch?v=81VZTaDdIGk

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
1 reply
  1. Gerda
    Gerda says:

    Dat gaat de gemeente weer heel veel geld kosten. En dat gat weer proberen te dichten door te bezuinigen op het Sociaal Domein en andere zaken?

    Beantwoorden

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef hier jouw reactie: