Beursvloer en Regius: een ‘perfecte’ match

SCHAGEN – De leerlingen van het Regius College helpen, na het succes van vorig jaar, ook deze editie van de Beursvloer van de Schager Uitdaging weer mee.

“De eerste keer is ontzettend goed bevallen. De match tussen de Beursvloer en het Regius College is de perfecte match”, vindt Jolijn van Dijk, manager van de Schager Uitdaging. Van Dijk geeft aan dat beide partijen veel aan elkaar hebben. “De leerlingen leren hoe het is om een evenement te organiseren en alles wat daarbij komt kijken. Ze helpen ons met allerlei zaken zoals het inrichten van de Beursvloer, het verwelkomen van bezoekers, de PR en de catering. Ook komen ze met nieuwe ideeën waar we zelf niet op zouden komen.”

Tijdens de Beursvloer gaan ondernemers, bedrijven, onderwijs, gemeente, stichtingen en verenigingen elkaar ontmoeten om te netwerken, maar vooral om te handelen met gesloten beurs. Iets wat in een bedrijf over of afgeschreven is, kan voor een vereniging nog erg waardevol zijn. Tijdens de Beursvloer worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht.

Op donderdagavond 18 april van 19.15 tot 20.45 uur vindt de zesde editie van de Beursvloer plaats in het Regius College aan de Hofstraat in Schagen. Bedrijven of verenigingen die zich aan willen melden voor de Beursvloer kunnen terecht op de website van de Schager Uitdaging of mailen naar info@schageruitdaging.nl

 

 

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):