Bestuurders onder invloed en weer 1 te water

Hollands Kroon – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 21 oktober vier automobilisten die onder invloed waren van de weg gehaald.

Zij hadden drugs of te veel alcohol gebruikt. Volgens de politie zijn hiermee vier potentiële verkeersongevallen voorkomen.

Bij een vijfde geval waren zij te laat. Omstreeks 5.35 uur kwam er een melding binnen dat er aan de Leijerdijk in Oude Niedorp een voertuig te water lag.

“Wij mogen van een wonder spreken dat er geen dodelijke slachtoffers zijn gevallen bij dit ongeval. Drank of drugs gebruikt? Stap niet in de auto als bestuurder, het is de potentiële schade en letsel niet waard”, aldus de politie.

Avatar foto
De bron van bovenstaand bericht is Regio Noordkop, de publieke lokale omroep voor de gemeenten Den Helder en Hollands Kroon. Regio Noordkop is mediapartner van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
5 antwoorden
 1. Matthew B
  Matthew B zegt:

  Henk sinds wanneer doe jij aan aanames ? Zo’n wijs man !
  Nu val je van je voetstuk !

  Ik rij er bijna iedere dag na mijn werk langs. Dan zig zag ik al fietsend door de Oost Europese arbeiders door naar huis.
  Misschien moet je eens achter je toetsenbord vandaan komen en ook is in de echte wereld (buiten) gaan kijken.

 2. Matthew B
  Matthew B zegt:

  Hoeveel daarvan waren arbeidsmigranten ?
  Deze zijn in grote getalen te vinden bij de coffeeshop in Schagen !

Reacties zijn gesloten.