Benefiet voor Hospice in volle gang

SCHAGEN – In de bovenzaal van Piet Pann aan de Markt in Schagen kwamen dinsdagavond ruim 35 vrijwilligers bijeen die de Benefietavond voor Hospice Schagen mede mogelijk gaan maken.

Een groot aantal van die mensen is verpleegkundige in het Medisch Centrum Alkmaar (MCA) en aangestoken door het enthousiasme van Simone Berkhout bestuurslid van de Hospice en in het dagelijks leven hoofd van de afdeling chirurgische oncologie in het MCA.

Nadat de plannen uit de doeken werden gedaan door Marcel Wessel, initiator van de benefietavond, Annemieke Eveleens en Simone Berkhout ging het gezelschap naar KDanz waar de benefietavond wordt gehouden.

Er werd een rondleiding en uitleg over het pand gegeven en de regels waaraan de vrijwilligers zich moeten houden werden uitgelegd. Daarna werden de taken verdeeld.

Op de avond, die 29 oktober wordt gehouden,  wordt onder andere opgetreden door Karin Bloemen, de CB Band en percussionist Sherwin. Kaarten kosten in de voorverkoop € 15,- en aan de zaal € 17,50. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Havana, Piet Pann, Henk Bakker Bloemen en Vivant in het Makado Centrum.

(Foto: Kitty Mertz)

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: