Astrid Straathof in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 3 september van 10.00 – 12.00 uur Astrid Straathof uit Schagen te gast.
Astrid heeft haar eigen ballondecoratie en kinderanimatie bedrijf ‘PartyBliss’ waar zij al haar creativiteit in kwijt kan.  Ook werkt zij nog parttime als opleidingscoördinator voor Inholland Academy op de Hogeschool Inholland Alkmaar.
Daarnaast zet zij zich geregeld in voor mensen die het minder hebben. De bekendste actie is de boodschappentassen die zij uitdeelt door middel van de postcodeloterij kaartjes die je kunt besteden bij Albert Heijn.
Presentator Kitty Mertz praat met Astrid over haar leven, werk en andere bezigheden. De muziek die tijdens het programma is te beluisteren,  is de keuze van Astrid Straathof en de techniek is in handen van Eric Bijman.
Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):