Amazing korenfestival Petten verplaatst

PETTEN – Het Amazing Koren Festival dat zondag 14 augustus op Plein 1945 in Petten zou worden gehouden, wordt vanwege de te verwachten hitte verplaatst naar zaterdag 20 augustus.

Aan het korenfestival dat dan om 14.00 uur begint wordt deelgenomen door het Pettemmer koor De Laatste Druppel, het Alkmaarse koor de Dakszeuntjes en het Schager Shantykoor ‘t Scheepstuygh.

Aansluitend begint dan het Pleinfeest waaraan veel leuke artiesten meewerken. Mede door de beslissing om het Amazing Koren Festival te verplaatsen, is ook besloten om de entree van het Pleinfeest gratis te maken.

Het wordt dus weer een open Pleinfeest dat voor iedereen gratis toegankelijk is en zonder hekken om het festivalterrein.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: