Aloysius door naar de districtsfinale

SCHAGEN – Groep 6/7B van de Aloysiusschool heeft zich geplaatst voor de districtsfinale van het KNVB schoolvoetbaltoernooi. Het team eindigde als eerste in de poule bij de regiofinales. 

Woensdag 29 mei komt het team in actie tijdens de districtsfinales in Huizen. Ook de Sint Jan uit Breezand is door naar de districtsfinales. Zij werden woensdag tweede tijdens de regiofinales.

Het team van de Aloysius is goed op elkaar ingespeeld. Veel van de jongens zitten ook samen in een team bij Schagen United. Ze speelden woensdag vijf wedstrijden en wonnen ze allemaal heel knap. Coach Peter: “Ze zijn allemaal opbouwend en positief. En hebben allemaal de wil om te winnen. Heel knap wat ze hebben gepresteerd.”

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):