Afscheid met een lintje

SCHAGEN – VVD-raadslid Roel Takes heeft bij zijn afscheid als raadslid van de gemeente Schagen dinsdagavond een Koninklijke onderscheiding gekregen. Hij kreeg uit handen van burgemeester Marjan van Kampen het lintje dat hoort bij Lid in de Orde van Oranje Nassau. 

Takes was raadslid in Schagen in verschillende perioden. Tussen 2006 en 2012 was hij raadslid in de oude gemeente Schagen. In de nieuwe gemeente Schagen was hij, met een onderbreking van 4 jaar, raadslid vanaf 2013. Bij elkaar is Roel Takes 14 jaar raadslid geweest voor de VVD.

Bij de uitreiking waren ook familie en vrienden van Takes aanwezig. De plek van Takes wordt vanaf nu ingenomen door steunfractielid Peter Vlam.

Ook Willem Jan Stam stopt voorlopig met zijn raadswerk voor de VVD. Stam stop drie maanden wegens ziekte. Zijn plek wordt ingevuld door Heleen Stoelinga, die ook uit de steunfractie van de partij komt.

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):