Aanleg glasvezel dorpen Schagen start snel

Goed nieuws! Na een succesvolle glasvezelcampagne start DELTA Netwerk binnenkort met de glasvezelaanleg in de kleine dorpen van de gemeente Schagen. Heb je nog geen glasvezelabonnement afgesloten? Je krijgt nog tot en met 15 januari 2023 om een abonnement af te sluiten.

Inzet van supporters en lokale partijen onmisbaar 

Sonja Jansma, projectleider bij DELTA Netwerk: “Tijdens de campagne is er veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel in de kleine dorpen van de gemeente Schagen komt. Supporters en lokale verkopers hebben alles op alles gezet om buurtbewoners te overtuigen van het belang van glasvezel. En met succes, want in de laatste weken was mede daardoor een mooie eindsprint zichtbaar in het aantal aanmeldingen. We zijn dan ook erg verheugd dat we kunnen melden dat er glasvezel komt!

Alle woningen een glasvezelaansluiting

Alle inwoners in Burgerbrug, Callantsoog, Dirkshorn, Petten, Schagerbrug, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Tuitjenhorn en Waarland die in aanmerking komen voor glasvezel, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws en de vervolgstappen. Daarin laten we ook weten dat we alle woningen een glasvezelaansluiting willen aanbieden.
Waarom we dit doen? Tijdens de aanleg komen we langs woningen, ook van bewoners die zich (nog) niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement. Op deze manier bereiden we alle woningen voor op de toekomst. En de overlast blijft beperkt, de straat hoeft dan namelijk maar één keer open. Wel is het zo dat men pas gebruik kan maken van de glasvezelaansluiting wanneer een glasvezelabonnement is afgesloten.”

Aanmelden kan nog tot en met 15 januari 2023 

Kijk voor meer informatie op www.deltanetwerk.nl of ga langs bij een lokale verkoper in de buurt.

Over DELTA Netwerk

DELTA Netwerk richt zich op de aanleg van glasvezel in nieuwe gebieden en is onderdeel van DELTA Fiber, een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber bereikt inmiddels meer dan 1 miljoen huishoudens en bedrijven en groeit met 8.000 glasvezelaansluitingen per week. De ambitie is om zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven toegang te bieden tot een snelle internetverbinding en te groeien naar 2 miljoen aansluitingen in 2025. DELTA Fiber is eigendom van de investeringsmaatschappijen EQT en Stonepeak en er werken ruim 1.200 medewerkers. Onder de merken DELTA en Caiway levert het bedrijf internet met gigabitsnelheden, interactieve tv en vaste en mobiele telefonie.

Avatar foto
Je leest een commerciële bijdrage. Ook een bijdrage op onze website? Vraag naar onze aantrekkelijke tarieven via promotie@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):