19-jarige man uit Schagen overleden op A7

SCHAGEN – Het dodelijke slachtoffer van het ongeval op de A7 vrijdagochtend is een 19-jarige man uit Schagen. Dat heeft de politie bevestigd.

Vanmorgen omstreeks 8.50 uur kregen de hulpdiensten een melding van een ongeval met een vrachtwagen op de A7 nabij Berkhout. Vanwege het incident werden meerdere brandweerwagens, ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Bij aankomst bleek de bestuurder van de vrachtwagen 300 meter tegen de vangrail gereden te hebben voordat die tot stilstand kwam op de vluchtstrook.

De hulpdiensten hebben ter plaatse alles gedaan om het leven van de chauffeur te redden. Helaas mocht dit niet baten en is de chauffeur overleden. Vanwege het ongeval is de volledige A7 afgesloten geweest vanaf Berkhout tot Hoorn. Om 10.00 uur werd de weg weer vrijgegeven.

De chauffeur werd aangetroffen door een bestuurder van een bedrijfswagen die de vrachtwagen op de vluchtstrook zag staan. Het is onbekend hoe lang de vrachtwagen er gestaan heeft en wat de toedracht van het ongeval is. Het Noord-Hollands Dagblad spreekt van een onwelwording.
Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: