Win een gouden watZr-gieter

SCHAGEN – Heeft u een moestuintje gemaakt of een groen dakje op de schuur? Een waterton geplaatst en de regenafvoer afgekoppeld? Of heeft u tegels vervangen door planten? Dan bent u aan het watZren.

Daarmee kunt u meedoen met de wedstrijd om een te gekke gouden watZr-gieter te winnen. Hitte en droogte zijn de gevolgen van de klimaatsverandering. Iedereen kan helpen om overlast van die verandering te voorkomen. 

Meedoen is simpel. Stuur voor 19 augustus een foto met uitleg van uw favoriete watZr naar info@watzr.nl met daarbij een uitleg. Daarmee maakt u kans op een van de 50 Gouden Gieters die worden weggeven.

U dient wel in een van de gemeenten van Hollands Noorderkwartier te wonen, in Den Helder, Texel, Schagen of Hollands Kroon.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):