Zwembad waarland is klaar voor nieuw seizoen

WAARLAND – Bij de start van het nieuwe seizoen van Zwembad Waarland, afgelopen zaterdag, zijn door wethouder Puck de Nijs van de gemeente Schagen de nieuwe kleedcabines, familie kleedkamers, warme douches en toiletgroepen geopend.

Het zwemmen bij Zwembad Waarland is daardoor nog leuker geworden. Zwemmen zat er nog even niet in omdat het daarvoor nog net te koud is. 

‘De nieuwe accommodatie is een aanwinst voor het zwembad en ook voor het dorp’, zegt zwembad voorzitter Kees Stoop. Alle vernieuwingen die hebben plaatsgevonden, zijn gedaan door veel vrijwilligers die hun vrije zaterdagen hebben doorgebracht op het zwembadterrein.

Als eerbetoon aan al die vrijwilligers werd een plaquette onthuld met de tekst ’Vrijwilligers worden niet betaald. Niet omdat ze waardeloos zijn, maar omdat ze onbetaalbaar zijn’.

(Foto’s: aangeleverd)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):