Zes jaar cel en TBS doodsteken partner

ALKMAAR – De rechtbank in Alkmaar heeft de 65-jarige Ebamüslüm S. veroordeeld voor het doodsteken van zijn partner op 5 september 2020 in hun woning in Den Helder.

Hij kreeg zes jaar gevangenisstraf opgelegd met tbs met dwangverpleging. Ook moet hij twee kinderen van het slachtoffer een schadevergoeding van € 77.000,- betalen. In die bewuste nacht heeft hij zijn partner op zeer gewelddadige wijze om het leven gebracht. Hij heeft het slachtoffer tientallen keren met een scherp voorwerp in de hals, nek en romp gestoken en gesneden.

Het slachtoffer moet de aanval zeker enige tijd bewust hebben ondergaan want zij was ook gewond aan haar hand, waarmee zij zich waarschijnlijk heeft proberen te verweren. Zij overleed dezelfde dag aan haar verwondingen.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord

Reacties zijn gesloten.