Zeildagen voor mensen met beperking

DE HAUKES – Speciaal voor mensen met een beperking verzorgen Watersportvereniging Amstelmeer, de Marine Watersport Vereniging en Team Sportservice twee zeildagen op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni.

Er is ieder jaar veel animo voor de zeiltochten. Daarom is besloten om voorrang te geven aan mensen die nog niet eerder hebben deelgenomen. 

Er kunnen maximaal vijfentwintig deelnemers per dag zeilen.

“Rolstoelgebruikers kunnen uit hun rolstoel in de zeilboot getild worden. Deelnemers die vanwege hun beperking een begeleider nodig hebben, kunnen dat aangeven”, aldus Rina Blondeau van Team Sportservice.

De deelnemers komen naar het clubgebouw van WV Amstelmeer aan De Haukes 2 in Westerland. Daar krijgen ze eerst een kopje koffie of thee, een zwemvest en uitleg over het zeilen. 

Na de zeilochtend staat voor de liefhebbers een nasimaaltijd klaar. Na de maaltijd gaan de zeilers een tweede keer het water op.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Team Sportservice via rblondeau@teamsportservice.nl of 0224 – 21 47 74.

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: