Zaterdagmiddag rock-‘n-roll signeersessie

TUITJENHORN – Liefhebbers van fotografie en rock-‘n-roll kunnen zaterdag 9 december tussen 16.00 en 17.00 uur naar een signeersessie van fotografe Anno van der Heide in Tuitjenhorn.

De fotografe Anno van der Heide is veelzijdig: ze is ook beeldend kunstenaar, filmmaker en journalist: “Ik fotografeer omdat de werkelijkheid wonderlijker is dan alles wat ik kan schilderen.”

Haar foto’s zijn ongepolijst en persoonlijk. Als straatfotograaf maakt ze intieme portretten van de meest uiteenlopende voorbijgangers, die zij uit respect nooit met een telelens fotografeert, maar van heel dichtbij. Vaak poseren de passanten spontaan: althans enkele seconden. Die foto moet wel meteen raak zijn, anders is het moment voorbij. Anno grijpt daarbij op geen enkele manier in. Ook fotografeert ze zoveel mogelijk met natuurlijk licht.

De signeersessie is ter ere van haar nieuwste fotoboek, van 16.00 tot 17.00 uur, in de winkel Primera, adres Dorpsstraat 44 in Tuitjenhorn.

Avatar foto
Richard de Graaf is als weekendredacteur actief voor Noordkop Centraal en Regio Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):