Zangtalent gezocht voor nieuw koor

NOORDKOP – Met de gedachte dat er vele goede zangers in Noord Holland aanwezig zijn hebben pianist Gert-Jan Weel en zanger/dirigent Arwin Kluft het initiatief genomen om vanaf september met een nieuw zangkoor te gaan starten waarvoor zij nog leden zoeken.

De gedachte is om koorleden te zoeken die de ambitie hebben om op projectbasis een hoog niveau licht klassiek concert op te voeren.

Om dit te bereiken zal tijdens de repetities aandacht worden besteed aan zangtechniek. Enige zangervaring is wel gewenst en om de repetitiesnelheid te verhogen, zal thuisstudie worden verlangt waarbij audiofiles worden aangeboden om dit te ondersteunen. 

Er wordt op woensdagavond gerepeteerd in Nieuwe Niedorp. Deelname is op projectbasis en toelating tot het koor zal, indien nodig, middels voorzingen worden bepaald. 

Voor meer informatie of deelname kan contact worden opgenomen via gert_jan_weel@hotmail.com  of 06-45 95 82 46.

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: