Yvonne Overgoor in Met de deur Open

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 14 april van 10.00 – 12.00 uur Yvonne Overgoor te gast op radio en televisie.
Yvonne heeft na de HAVO de Alo gedaan aan de Hogeschool in Amsterdam en zich gespecialiseerd in kinderen die speciale aandacht nodig hebben.
Tijdens haar studie gaf zij kinderen zwemles en gymles en werkte zij als combinatiefunctionaris bij de gemeente Langedijk.
Door blessures heeft zij zich omgeschoold tot leerkracht in het basisonderwijs.  Nu is zij directeur van een regulier Kindcentrum in Sint Pancras.
Presentator Kitty Mertz praat met Yvonne Overgoor over haar leven, werk en andere dingen die haar bezig houden.
De muziek die tijdens het programma is te beluisteren is de keuze van Yvonne Overgoor en de techniek is in handen van Eric Bijman.
Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):