Yvonne Laurijsen in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 26 juni van 10.00 – 12.00 uur Yvonne Laurijsen uit Dirkshorn te gast.

Yvonne heeft in Eindhoven aan The Design Academy gestudeerd en daar heeft zij haar partner leren kennen. Na hun afstuderen zijn zij samen een ontwerpbureau LAMA concept gestart op het gebied van interieurproducten en naar Amsterdam verhuisd, waar zij 22 jaar heeft doorgebracht.

Door internet en hun netwerk werken zij heel internationaal en hadden zij Amsterdam niet meer nodig. Door de aankoop van de Gereformeerde kerk in Dirkshorn vertrokken zij in 2019 naar het hoge noorden.

Presentator Kitty Mertz praat met Yvonne Laurijsen over haar leven, werk en hoe het is om in een kerk te wonen. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Yvonne Laurijsen en de techniek is in handen van Eric Bijman.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: