Yvonne Keuls leest  ‘Mevrouw, mijn moeder’

SCHAGEN – In het kader van ‘Heel Nederland leest’ kwam schrijfster Yvonne Keuls zaterdagmiddag naar de bibliotheek in Schagen.

‘Mevrouw mijn moeder’ dat in 1999 uitkwam is gekozen als boek in de campagne ‘Heel Nederland leest’ wat wil zeggen dat 260.000 exemplaren in het hele land bij de bibliotheken gratis konden worden afgehaald.

Het thema dit jaar is ‘Oud worden, jong blijven’. Wij worden met zijn allen gemiddeld steeds ouder, maar blijven ook steeds fitter.

In ‘Mevrouw mijn moeder’ schreef Yvonne Keuls een meeslepend verhaal over de Indische wortels van haar familie en over de repatriëring naar Nederland.

Zij las voor en imiteerde haar moeder met dat leuke Indonesische accent. Zo’n 40 vrouwen en één man genoten van haar verhaal. Na de thee beantwoordde zij vragen en signeerde boeken.

Een interview met Yvonne Keuls is maandag te horen in de Nieuwscarrousel. 

(Foto’s: Kitty Mertz)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):