Yvonne Cappel in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 6 november Yvonne Cappel uit Petten te gast. Naast dat zij tot haar 30ste op het allerhoogste niveau heeft gehandbald, heeft zij jarenlang in de gezondheidszorg gewerkt als verpleegkundige en ergotherapeut.

Tijdens een baan in de verstandelijke gehandicaptenzorg is zij in contact gekomen met de gezinsvoogdij, wat haar ook wel wat leek. Tijdens haar jaren als gezinsvoogd ontdekte  zij dat er weinig aan opvang was voor kinderen en jongeren buiten school om.

Yvonne’s droom was ooit een eigen boerderij met allerlei dieren en vooral een eigen paard.  En daar ontstond zorgboerderij ‘’t Bonte erf’ die officieel per 1 september is gestart.’t Bonte erf is een kleinschalige, groene zorglocatie in Petten waar maximaal 5 kinderen, jongeren maar ook volwassenen en ouderen kunnen komen voor dagbesteding.

Presentator Kitty Mertz praat met Yvonne Cappel over haar leven, werk en de opleiding tot equitherapeut die zij momenteel doet. De muziek die tijdens het programma is te horen, is de keuze van Yvonne Cappel en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven. ‘Met de deur Open’ is van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren.

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: