Xenos opent vernieuwde wereld in Schagen

Welkom in de nieuwe wereld van Xenos aan het Makado Centrum in Schagen. Op 25 juni 2021 is de gezellige winkel van Xenos heropend.

Winkelmanager Angel Heijne en haar team ontvangen iedereen hartelijk in hun kleurrijke vernieuwde winkel. Hier vind je van alles op het gebied van wonen en tafelen, food, feest en hobby. ‘Als je je huis weer net even anders wil inrichten of van bijzondere gelegenheden echt een feestje wil maken, ben je bij ons aan het juiste adres’, aldus Angel.

Tijdens de verbouwing in het nieuwe pand is de winkel grondig aangepakt. Hoge stellingen zijn verdwenen zodat klanten meer overzicht hebben, de routing is aangepast, ja zelfs de muziek is veranderd en past echt bij Xenos. Xenos bewijst weer een van de verrassendste winkels van Nederland te zijn. De klant voelt zich direct thuis bij Xenos en komt bij ieder bezoek verrassende nieuwe producten tegen.

‘Waarom klanten hier graag komen? Nou, dat is logisch’, aldus Myrthe, een van de medewerkers in Schagen. ‘We hebben iedere twee weken een folder met nieuwe producten en leuke aanbiedingen voor scherpe prijzen. Dat vinden mensen aantrekkelijk. Verder denk ik dat mensen komen omdat je hier leuke cadeautjes kan vinden, voor jezelf of iemand anders. En ons foodassortiment niet te vergeten, met zijn bijzondere ingrediënten waarmee je een heerlijke maaltijd uit een van de wereldkeukens op tafel zet.’

Kom snel langs vanaf 25 juni 2021, laat je verrassen en profiteer van de speciale openingsaanbiedingen.

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):